Så nåede Liss til den lille, hyggelige by Arild på Kullabergs østlige side. Et fiskeleje med mange fine huse, nu overtaget af svenske sommerhusgæster med pengepungen i orden. Det nærmeste, man kommer svenskernes svar på Skagen eller Gilleleje… og selvfølgelig Rågeleje.

Men det er ikke det det skal handle om nu… for det der fyldte mest i går torsdag, var at yatchskipperen af 3 grad mistede sin ellers meget brugte telefon, så den nu ligger på bunden af Arilds havnebassin. Og tiltrods for at Svabergasten mente, at den nok ikke var meget bevendt efter en tur i det kolde vand, insistedede yatchskipperen på at Arilds lokale dykkerkorps skulle hidkaldes.

Redningsaktionen er nu slut, dykkerne måtte opgi. Svabergasten vil nu i fremtiden kunne påpegege, at end ikke en HTC af bedste kvalitet, er bygget til telefonering på 2,5 meters dybde.