Det gode skib Liss, havde henlagt en dagstur til Flakfortet den 12. juni og der var lutter familieidyl. Svanemor havde nok at se til med sine små og der var børnefamilier og hundehvalpe alle vegne.

Det gode Skib Liss havde til dagen medbragt to nye og næsten uprøvede Svabergaster, Kirsten og Vivi til det hårde arbejde, hvilket Svabergast af 1 grad, syntes var helt fint. Måske var Kirsten med for at se ved selvsyn, at hende betroede medarbejder, ikke kun af navn men også af gavn er Yatchskipper af 3. grad.

Der var dog enkelte mislyde i forhold til forplejningen som Yatchskipper af 3. grad og Svabergast af 1. grad stod for. Enten var det serverede får råt, for mærkeligt, for stærkt, for meget kød, for meget fisk oven på kød… men kaffen var vist fin.

Sejlturen retur til Svanemøllen foregik i skumringen og begyndende nattemørke, kun guidet af måneskin og GpS.