Svabergasten og SvabergastPippi, afsluttede rigtige fine dage, på den første del af sommertogtet med en koncert med Rugsted og Kreutzfeldt, i Gilleleje. Tekster og musik som altid helt på toppen, desværre gjaldt det ikke for lydmanden, der allerede inden koncerten startede, rystede opgivende på hovedet. Men kære lydmand, der er ingen grund til at ryste på hovedet; du er bare ikke bedre til at lave lyd! Svabergastpippi der ellers nyder god mad uden kød, var forbavsende overbærende i forhold til den indkøbte junkfood. Undskyld. … permesso… scusatmi

Nå, men Liss fortsatte sit sommertogt, nu med ny besætning. Svabergastpippi mente at teleselskabet Telia nok var stedet at tilbringe et par sommerdage, så i stedet påmønstrede Svabergastlærling Anders i Gilleleje, sammen med Yachtskipperen af 3 grad.

Farfar var manden der bragte besætningen, såvel på landlov og retur – og frem i rette tid. Som et kuriosum skal det nævnes at den anden Farfar stod på sin terrasse og vinkede, da det gode skib i fin stil, passerede Rågeleje.

Aftenen forløb nogenlunde rolig, for der var lige en flok søspejdere der spillede et alternativt kortspil og en flok solbrune, good looking Bevariafolk der med skrål og latter gjorde opmærksom på hvor fantastisk der er at være ejer af et skib på mindst 40 fod! Hmm..