Efter mørket havde sænket sig over Samsø, ankom Det gode skib Liss til Ballen havn. Efter en fin tur, næsten hele vejen i tørvejr, skulle det vise sig at Yachtskippers evner som spåmand ikke er noget at råbe hurra for. Da Liss for to år siden lagde vejen forbi på sit sommertogt, var havnen temmelig pakket og det kunne blive til en plads i syvende position. Men sådan mente Yachtskipperen ikke det ville være nu, for vejret var ikke nær så godt… Lad os bare konstatere, at Svabergasten har opgivet at tælle hvor mange både de skal forceres for at komme i land. Og mange af dem er så store, at det vil kræve en bjergbestigereksamen at komme over dem.

Så nu er der nye naboer til alle sider. Ikke som de sidste dage hvor Lene og Vagn, Maxi sejlere og flinke mennesker fra Brøndby, har været ganske rare at bo ved siden af. Og måske kunne Liss´s besætning lære et eller andet. For ud over at modtage nye naboer i bikini og ha´ matchende tatoveringer, stod den imponerende nok på havbad og kolde afvaskninger flere gange om dagen og det var selvom der havde været stor fest aftenen og natten før.

Og for en god ordens skal det nævnes at Lene og Vagn, som er på billedet herunder, naturligvis var anstændigt påklædt i badetøj når de udsatte sig selv for kolde afvaskninger. Det øverste billede, er Liss´s besætning fanget i et privat øjeblik.