“Hvorfor er der stort set ingen mennesker i gågaden i Assens sådan en fredag eftermiddag?”. det spørgsmål stillede de to besætningsmedlemmer til hinanden og sig selv, da de nysgerrigt og videbegærlige begav sig ud i den dejlige regnfulde sommereftermiddag denne fredag den 22. juli det herrens år 2011.

Denne ellers så hyggelige og travle gågade lå denne fr4edag eftermiddag fuldstændig øde hen. Normalt ville der en fredag eftermiddag i juli være is-spisende børnefamilier, småfnisende teenagepiger og lattedrikkende cafégæster hele vejen op og ned af gågaden. Men i dag….helt øde og forladt som en en westernby efter et indianeroverfald..

Man kunne tro, at det skyldes vejret.
Det skal hertil siges, at regnen har silet ned hele dagen, og gågaden og byens øvrige gader havde store regnpytter. Med til historien hører også, at byens skohandler har kronede dage med det parti gummistøvler, han fik hjem sidste år.

Onde tunger kunne også finde på at hævde, at manglen på mennesker i gågaden skyldes, at de to besætningsmedlemmer ikke har været i bad i længere tid.
Normalt har havbad været at foretrække på dette togt. Men de seneste dage har ikke ligefrem indbudt til at kaste sig i de blå bølger, men mindre man ønsker tæer af samme blå farve som bølgerne.

Efter længere tids søgen i Assens mange små og charmerende gader, fandt de to besætningsmedlemmer endelig frem til, hvad der var årsagen til hovedgadens affolkning. Eller rettere, hvem der var årsagen. Det skyldes nemlig den skønne Anja Madsen, som hygger om kunderne i sit lille etablissement i en hyggelig baggård midt i Assens. Anja Madsens slogan er: “Tid til forkælelse”.

I Anjas etablissement møder man altid mange tilfredse kunder, som betjenes godt af både Anja og hendes mor, Grethe. Begge skønheder lægger en dyd i at kæle om kunderne, at såvel mandlige som kvindelige kunder skal føle sig godt tilpas. Her er også plads til børnene, og Anja har altid tid til en snak med de mange besøgende.

Café Cupcake blev startet af Anja Madsen i 2010, og her serveres lækre frokoster, desserter og kager, samtidig med at der er tid til et smil og en sludder med de mange gæster i caféen.

Med andre ord mødte besætningen igen en af vort lands sande heltinder. Anja Madsen sørger hver dag for at tilberede frokost til en del af Assens befolkning og turister. Herudover fremstiller hun og mor Grethe de mest fantastiske desserter og kager. Og oveni alt dette har Anja overskud til smil, sludder og kærlig omsorg for husets mange gæster fra nær og fjern.

En sand heltinde!

Tak til Anja for kaffe, tilbehør og dit dejlige smil.

Café CupCake kan besøges på www.cafecupcake.dk. Stedet kan varmt anbefales…