Besætningen tog en tårevædet afsked med det gode skib Rupee. Med æresfrygt stod Liss´s besætning ret på havnekajeni Søby, da Yachtskipperen med VHF certifikat i fuldt ornat skridtede broen af og meldte klar til afgang. Kahytsjomfruen skabte også en del opmærksomhed, men i den retning kikkede besætningen naturligvis ikke.

Så blev det sommer – der kom vist kun to dråber regn! Efter en supersejlads gennem Svendborgsund, med let vind og ganske lidt sø, nåede ”Det gode Skib Liss” Svendborg Havn. Som så mange andre populærere lystbådehavne, er den ganske overfyldt. Men, med sommerstemning, glade børn, afslappede forældre og kun halvanden times! ventetid hos den populære Bendixen Fisk, ja så er livet værd at leve.

Nu kunne de gode danske navne i overskriften, måske hentyde til skibe i AP Møller Mærsks flåde, der jo som bekendt udspringer i Svendborg… men det handler om noget helt andet.

Besætningen fik nemlig om aftenen besøg af Lisa og to af hendes tre dejlige unger. Familien er pt. ved at lade op til at Langelandsfestivalen, der for alvor går i gang i løbet af et par dage. Besætningen inviterede på en overdådig dessertanretning; Carte D’Or is, romkugler med krymmel, chokolade, vaffelstænger og flødeskum. Hertil friskpresset hyldeblomstsaft. En fin aften hvor Rasmus iført redningsvest, fik en sejltur i en gummibåd med påhængsmotor rundt i havnen. Kaptajn var Anders fra Nørre Nebel. Tak for turen Anders!