Sådan synger Kim larsen, og det kan så blive den sidste sang på Liss i denne omgang.

4 ugers sommertogt er ved at være slut, og her er ved at blive stille.

Det har været 4 dejlige uger for Liss! Hun har haft godt selskab i alle ugerne, hun har sejlet nogle skønne steder, og hun har givet sine besætningsmedlemmer nogle fantastiske oplevelser. Og vejrguderne har vist sig fra sine allerbedste sider.

Først en uge fra København over Hven til Halmstad med svabergasten, lærlingen og kahytsjomfruen. Efter sigende den hårdeste del af turen. Måske skyldes det kahytsjomfruen, måske skyldes det vejret. Et kvalificeret gæt er at det er sidstnævnte årsag.

Dernæst en uge over Kattegat i havblik til Læsø med den gode sommerstemning og videre til Sæby med trompetretræte hver aften. Her udgjorde yatchskipperen, svabergasten og lærlingen den 2½ mand store besætning.

I Sæby blev lærlingen så træt af de to andre, at han valgte toget frem for skibet. Eller også havde han blot andre forpligtelser.

I Sæby havde besætningen også en afstikker til skønne Lønstrup for at besøge den lille familie Bidstrup og blive præsenteret som de hemmelige venner.

Tredje uge gik sydpå via Grenå, hvor besætningen støttede det lokale næringsliv ved at investere i et nyt motorophæng. Dernæst videre til Randers Fjord, Ebeltoft, Knebel Vig og Århus, og til sidst via Samsø og Storebælt til Korsør.

Fjerde uge blev så uden svabergasten, men med sømanden af verden, den berejste Bistrup.
Denne uge blev om noget en gourmetrejse, hvor den nye sømand – blandt meget andet – viste sine færdigheder udi grillens verden.
Uge bød på Omø, Vejrø, Vordingborg, Nyord og til sidst Rødvig, hvor sømanden afmønstrede.

Slutteligt går turen tilbage til Svanemøllehavnen og Liss har endnu engang ført redderne og andre besætningsmedlemmer på en dejlig rejse i det danske land.

Om lidt bliver her stille, om lidt er det forbi, fik du set det du ville fik du hørt din melodi.